Esküvői fotózás

Az esküvői fotózás és az esküvőn készült fotók életetek legemlékezetesebb pillanatait örökítik majd meg. Ezért én mint esküvői fotós, ott leszek minden pillanatnál! Velem az árban is meg tudsz egyezni.

Esküvői fotózás
Esküvői fotózás

A fontos, hogy profi módon elkészített, valamint a személyiségetekhez passzoló képek készüljenek. Ha szeretnétek, hogy az esküvő minden mozzanata, része legyen lefotózva ismerjétek meg esküvői csomagjaimat.

Ajánlatkérés: fmonika@fimstudio.hu vagy telefonon akár azonnal is +36 20 352 9695

Amit az esküvői fotós és munkájáról tudni kell…

Tudom, hogy az esküvői fotók milyen fontosak egy pár számra, éppen ezért én olyan képeket készítek, amiket öröm lesz újra és újra elővenni. Számomra a legfontosabb, hogy jól érezzétek magatokat, és minél felszabadultabbak legyetek.

Néhány ötlet nektek, amitől egy esküvői fotózás még jobb lehet.

Esküvő előtt mennyi idővel érdemes kiválasztani a fotóst?
Miután megálmodtátok, hogy milyen lesz az esküvőtök, és már van néhány fix elem, mint például a helyszín és az időpont – akkor érdemes felkeresni a fotóst.

Amikor ezt még nem tudjátok, akkor elég nehéz árat adni, pedig tudom, hogy ilyenkor ez egyik legfontosabb kérdés… mennyibe kerül egy esküvői fotózás?

Milyen szempontok alapján válasszunk esküvői fotóst a fotózáshoz?

Ha van olyan ismerősötök, akiknek nemrég volt az esküvőjük, kérdezzétek meg őket. Biztosan el tudják mondani a személyes tapasztalataikat a fotóssal kapcsolatban. Abban az esetben, ha az ismerős ajánlása nem lenne elég, keresgethettek az interneten is.

Igyekezzetek találkozni az esküvői fotóssal. A találkozó alkalmával ugyanis személyes benyomást is szerezhettek a fotósról, és olyan részletek is szóba kerülhetnek, amelyek talán elkerülnék a figyelmeteket. Én például célirányos kérdésekkel segítenélek benneteket, és így választ kapnék azokra a kérdésekre, amelyek a fotózást befolyásolhatják.

Nekem minden esküvőre való felkérés egy nagy megtiszteltetés, ahol a legjobb tudásomat kell bevetnem, a legkreatívabb ötleteim tárházát kell megnyitnom. Hiszem azt, hogy nagyon is hozzájárulok egy házaspár boldogságához! Egy csodálatos esküvői sorozat egy csodálatos élet kezdete, vagy már folytatása!

Hol készülnek a fotók?
Természetesen a fotózás helyszíneit Ti választjátok ki, de én is tudok nektek megfelelő, kreatív helyszíneket javasolni.

Mi jellemzi a jó esküvői fotót?
A jó esküvői fotó elsősorban nem a helyszíntől, nem a beállításoktól függ, hanem attól, hogy önmagatokat adjátok. Ha kifejezi a boldogságotokat, és ha egyfajta hangulata van a képnek, akkor már nyert ügyünk van!

Kikről készülnek még fotók egy esküvőn?
Elsősorban Rólatok, az ifjú párról készítek fotókat – hiszen Ti vagytok a nap főszereplői -, de ragaszkodnék a csoportképekhez is. Ha egy ilyen eseményen összegyűlik a család és a barátok, akkor érdemes megragadni az alkalmat, és több csoportképet is kell készíteni. Ez egyfajta megtisztelése annak, hogy eljöttek és ott voltak veletek a nagy napon. A 100 személyesnél kisebb esküvő esetében a csoportképek elkészítése körülbelül15-20 percet vesz igénybe, a 100-200 tagúnál nagyobb esküvő esetén pedig 20-30 percet. Ha van egy egyórás szünet a templomi és a polgári esküvő között, vagy ha a vacsora helyszínére korábban érkeztek, akkor el is lehet készíteni a csoportképeket.

profi fotózás, fotózás, portréfotózás, portrékészítés, profilkép, önéletrajz portré, kismama fotózás, családi fotózás, gyermek fotózás, szülinapi fotózás, újszülött fotózás, baba fotózás, műtermi fotózás, stúdiófotózás, páros fotózás, jegyesfotózás, rendezvényfotózás