Miért hasznos jegyes fotózás?

A jegyes fotózáson felkészít benneteket, és engem mint fotóst is a nagy alkalomra. Ezen alkalommal jobban megismerhetjük egymást. Ti megnézhetitek milyen minőségű képeket adok át, és még mindig egyeztethetünk, hogy pontosan mire lenne szükségetek. Nehezebben oldódtok, vagy nem szeretitek ha fényképeznek? Akkor mindenképpen ajánlom a jegyesfotózást.

Ajánlatkérés: fmonika@fimstudio.hu vagy telefonon akár azonnal is +36 20 352 9695

Ezen fotók rákerülhet a meghívóra, lehet dísze az esküvői asztalnak, vagy bele kerlülhetnek olyan videóba melyet a az esküvőn szeretnétek levetíteni.

Általában azt javaslom, hogy a jegyes fotók másik helyszínen készüljenek, mint az esküvői képek, ennem segít Budapesti helyszín esetén ez az oldal: Budapesti esküvői helyszínek fotózáshoz.

Gondolkodtok rajta, vagy problémásnak gondoljuk az esküvői fotózás helyszínét? Lehetne a jegyes fotózással egybekötve felderíteni más és más helyszíneket. Fontos, hogy a jegyes és az esküvői fotósorozat ne legyen egyforma.

Mikor készüljenek a jegyes fotók?

A jegyes fotózás az esküvő előtt történik. Az ideje nincs megszabva, a lényeg , hogy ti ráérjetek. A fotózáshoz általában a tavaszi időszakot javaslom, lehetőség szerint délután 17:00-tól. A jegyes fotózásnál is nagyon fontos, hogy mikor és hol készülnek a képek. A fotózás helyszínének minden képen célszerű olyan helyet választani ami közel áll hozzátok pl. első randevú helye, a lánykérés helyszíne, kedvenc cukrászda, kedvenc épület, vagy közös hobbi…

Jegyes fotózás árak

Alap Csomag jegyes fotózás 30.000 Ft

• a jegyes fotózás ideje kb. 1 órás, ez idő alatt 60-70 felvétel készül. Az ebből választott 20 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
• Képek átadása: elektronikusan letölthető módon
• Útiköltség: Budapesten díjmentes. Vidékre 100 Ft/km

Közép csomag jegyes fotózás 35.000 Ft

• a fotózás ideje kb. 1,5 órás, ez idő alatt 100-120 felvétel készül. Az ebből választott 35 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
• Képek átadása: elektronikusan letölthető módon
• Útiköltség: Budapesten díjmentes. Vidékre 100 Ft/km

Extra csomag jegyes fotózás 50.000 Ft

• a fotózás ideje 2-3 órás, ez idő alatt 120-150 felvétel készül. Az ebből választott 50 db kép retusálva, professzionális minőségben kerül átadásra.
• Képek átadása: elektronikusan letölthető módon
• Útiköltség: Budapesten díjmentes. Vidékre 100 Ft/km

profi fotózás, fotózás, portréfotózás, portrékészítés, profilkép, önéletrajz portré, kismama fotózás, családi fotózás, gyermek fotózás, szülinapi fotózás, újszülött fotózás, baba fotózás, műtermi fotózás, stúdiófotózás, páros fotózás, jegyesfotózás, rendezvényfotózás