A portfólió fotó tökéletes módja Önmagunk bemutatására olyan megvilágításban, ami a legelőnyösebb adottságainkat emeli ki. Ha szeretnél egy portré fotózást keress meg. Amennyiben modell fotózás a cél azt is megvalósíthatjuk. Egy fotósorozat nélkülözhetetlen, ha modell vagy esetleg hosztesz munkát szeretnél vállalni, de remek választás, ha párodat szeretnéd meglepni képekkel.Ha közösségi oldalra akarod őket feltölteni, illetve egy profi önéletrajzhoz kell.

Portré-Modell fotózás
Portré-Modell fotózás

Lehet természetes portfólió fotózást szeretnél, ami úgy hat, mintha egy barát fotózna le, egy spontán elkapott pillanatban. Vagy komoly céllal keresel, mert szeretnél divat magazinba illő képeket, vagy egyszerűen csak szép képeket szeretnél magadról.

Porté modell fotózás

​Mindegyik esetben fontosnak tartom a felkészülést, hogy tényleg maradandó legyen a portfólió fotózás. Természetesen hölgyeknél és férfiaknál más és más az igény, de egy jó sorozat titka, a feltétel nélküli elfogadás, és a kölcsönös bizalom.

Modell fotózás felnőtt és gyermek

A portfólió fotók természetesen elengedhetetlenek abban az esetben, ha modell vagy, illetve modell karriert szeretnél befutni. Ilyen esetben először amit kérni fognak Tőled az a fotó anyagod. Nagyon fontos, hogy olyan portfólió fotók mutassanak be, melyek kiemelik szépségedet, melyek felhívják előnyeidre a figyelmet. Az általam elkészített profi fotó sorozat segítségével olyan albumra tehetsz szert, amivel bárkit le tudsz nyűgözni, elmondhatod mi az elképzelésed.

Egy mutatós portfólió fotó sorozat persze nem csak akkor készülhet, ha modell pályára szeretnél lépni, hanem akkor is, ha életed egy fontos szakaszát szeretnéd megörökíteni oly módon, hogy a fotókat szívesen nézd majd vissza. A portfólió fotózás egy olyan kivételes élménnyel fog megajándékozni, amivel megtörheted a szürke hétköznapokat, ami által végre igazi királynőnek érezheted magad, így érdemes mindenképp kipróbálni.

A portfólió fotókat Budapesten készítem egy jól felszerelt műteremben, belvárosi környezetben, ami autóval is könnyen megközelíthető, illetve jó időjárás esetén szabadtéri fotózásra is lehetőség van. A képek készítése folyamán természetesen többféle megvilágítást és a Te stílusodhoz leginkább igazodó kreatív háttereket is alkalmazok, hogy biztosan szép képeket kapj, olyan fotó sorozatot, mellyel maximálisan elégedett leszel. Minden esetben a megrendelő elképzeléseinek megfelelően egyedi árak kialakítására is van mód!

profi fotózás, fotózás, portréfotózás, portrékészítés, profilkép, önéletrajz portré, kismama fotózás, családi fotózás, gyermek fotózás, szülinapi fotózás, újszülött fotózás, baba fotózás, műtermi fotózás, stúdiófotózás, páros fotózás, jegyesfotózás, rendezvényfotózás